Wij maken gebruik van cookies
Cookies accepteren

Informatie


Wij geloven dat veranderen en ontwikkelen door middel van verbinding meerwaarde heeft. In onderwijsontwikkeling werken we vanuit het probleem en de vraag van alle betrokken partijen. Door de verschillende perspectieven met elkaar te verbinden, komen er meer en duurzamere oplossingen.

Wat is Zin in Onderwijs?


Zin in Onderwijs is een samenwerkingsinitiatief.
Met ons initiatief willen we de zin terugbrengen in je eigen ontwikkeling of die van je team, maar vooral ook alle betrokkenen weer zin geven  iets moois en unieks te maken. We zijn daarmee ook een inspiratiebron. We willen met ons initiatief kansen creëren om samen met andere betrokkenen het meest duurzame en optimale te bereiken. Zodat iedereen kansen krijgt om het beste uit zichzelf te halen.

Partners van Zin in Onderwijs

We werken samen met: UAF, Gemeente Tilburg, Het Rhedens te Dieren, Het loopbaancollectief, Fontys FEC, VathorstCollege, De Hef, Hugo de Groot, Praktijk College Zuiderwijk, Het Expertisepunt LOB, De VO-raad, Stichting SPV, NVS-NVL, Gemeente Rotterdam, Techniek Talent, VVsL, Universiteit Wageningen, Fontys Hogescholen, Salyn, SkillsMeter XRP, Philips, SchoolInfo, MBO Diensten, MBO Rijnland, De Rooi Pannen, Internationaal met Engeland, USA, Finland en Estland. 

Onze missie

Zinvol onderwijs voor iedereen!

Van de leerling tot de bestuurder en iedereen die hier verder mee te maken heeft. We zijn er voor docenten, leerlingen, studenten, begeleiders, ouders en schoolleiders. We willen het leren van en met elkaar en plezier in onderwijs terugbrengen door samen met het veld activiteiten te organiseren. Wij geloven dat er kracht zit in het met elkaar creëren en dat leren van elkaar een sociaal concept is. Ontmoetingen creëren en met elkaar in gesprek gaan over de praktijk is een krachtige manier van leren en ontwikkelen. Door verhalen te delen, word je wijzer.

In het najaar van 2019 gaat Anna naar Nepal om 100 leerlingen naar school te kunnen laten gaan en om les te geven en de leerlingen te vertellen hoe je duurzaam het land kan bewerken.